joi, 29 iunie 2023

Publicat la 6/29/2023 05:19:00 p.m. de

Drumeții în ”luna lui Cuptor”

 

”Anii Drumeției” vă propun, pentru luna iulie, o sumedenie de aventuri pe crestele munților sau în sate pitorești din județul nostru. Apusurile din luna lui Cuptor trebuie admirate în mijlocul naturii.

Foto: Anii Drumeției
Iulie, luna lui ”Cuptor”, este în tradiția populară perechea lui februarie, ”Făurar”. Asta pentru că vorbele din popor spun că, pe cât de frig e în vremea lui ”Făurar”, pe atât de cald va fi în luna lui cuptor. Ne așteptăm astfel, la zile toride în care răcoarea munților o să fie un lucru mult dorit.
”Am ptregătit și pentru acestă lună drumeții atât pentru întreaga familie cât și pentru persoane experimentate. Noutatea acestei luni vor fi că turele în care vom privi apusuri minunate pe care nu le vom uita curând”, spun reprexzentanții ”Anii Drumeției”
Descoperiți drumețiile lunii iunie: https://aniidrumetiei.ro/drumetii/
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.
    Trimite prin e-mail