miercuri, 3 mai 2023

Publicat la 5/03/2023 06:21:00 p.m. de

Se extinde programul liniei expres spre Aeroportul Cluj. Au fost adăugate două noi opriri

 

Începând de joi, 4 mai, programul liniei expres spre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se va extinde.

Foto: Emil Boc - Facebook

Programul de circulație a liniei expres A1E va fi extins începând cu data de 4 mai, anunță Compania de Transport Cluj-Napoca.

De asemenea, la cererea clujenilor, cursele care fac legătura între Aeroportul Internațional Cluj-Napoca și Piața Mihai Viteazul vor avea 2 opriri în plus.

„Compania de Transport Cluj-Napoca anunță extinderea intervalului de circulație a liniei expres A1E, începând cu data de 4 mai.

Astfel, prima plecare din P-ța Mihai Viteazul spre Aeroport va fi la ora 4.00, iar ultima plecare din incinta Aeroportului spre centrul orașului va fi la ora 00.00. Acest nou interval de funcționare va acoperi o mai mare parte a orarului de plecări și sosiri a zborurilor, conform ultimelor date furnizate de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

În urma solicitărilor călătorilor și pentru eficientizarea serviciului de linie expres vor mai exista 2 opriri, înspre Aeroport: în stația Regionala CFR și stația Constantin Prezan. Îmbarcarea se va face doar pe prima ușă a autobuzului”, a transmis CTP Cluj-Napoca.

Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

Călătorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei/călătorie.

Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura  interconectivitatea directă între Aeroport și centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști, potrivit Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca.

 

    Trimite prin e-mail