vineri, 5 mai 2023

Publicat la 5/05/2023 07:31:00 p.m. de

PRIMA recoltă din sera de la școala din Valchid. Cine sunt norocoșii care au degustat legumele cultivate de copii

 

La Valchid, elevii de la școala din localitate au învațat să cultive legume în sera instituției de învățământ. Ieri au strâns prima prima recoltă și au pregătit un ”festin” pentru invitați de seamă.

Foto: Nicu Lazăr

Prima recoltă a elevilor Școlii din Valchid care au cultivat legume în sera intituției a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Cu sprijinul primarului Nicu Lazăr, a fost organizat un adevărat ”festin” cu produse tradiționale, la care au fost invitați agenți economici din zonă, care au apreciat munca copiilor la adevărata ei valoare.

”Ieri, elevii și profesorii de la Valchid au cules legume din grădina școlii, iar azi au pregătit masa pentru invitați. Ce invitați? Au fost invitați agenții economici (firmele) din zonă, pentru a se convinge singuri de realitatea școlii Românești. Am discutat problemele și modul în care ei se pot implica în mod direct în viața școlii. De asemenea, am primit vizita doamnei director Niste Daniela de la Școala Gimnazială Seleuș, școală care se confruntă cu probleme similare cu ale nostre, și impreună cu care gândim proiecte și colaborări. A fost o zi superbă! Copiii sunt admirabili, iar profesorii din ce în ce mai implicați. Felicitari tuturor!”, spune Nicu Lazăr, primarul comunei Hoghilag, de care aparține satul Valchid.

    Trimite prin e-mail