duminică, 14 mai 2023

Publicat la 5/14/2023 04:58:00 p.m. de

Atletismul medieșean a strălucit la Campionatul Național Școlar

Atletismul medieșean a strălucit din nou la Campionatul Național Școlar. Într-o competiție desfășurată ieri și azi pe Stadionul „Iolanda Balaș-Söter” din capitală, Alexandra Hudea a câștigat ambele probe la care a participat, cea de 1500 metri și respectiv 3000 de metri.
În cadrul aceluiași concurs, Mara Ibășfălean a reușit un loc 2 în proba de 2000 metri obstacole, confirmând speranțele puse în ea. „
Campionatul Național Școlar Juniori București - 12-14 mai 2023. IBĂȘFĂLEAN MARA CĂTĂLINA - Locul 2 proba 2000 m obstacole, vicecampioană națională. Este prima ei medalie la o probă individuală, la o finală pe țară, după multă muncă și răbdare“, a transmis antrenorul Vasile Ibășfălean.
 
Alexandra Hudea, 2 noi titluri naționale (foto: facebook)

Mara Ibășfălean e vicecampioană națională la 2000 m obstacole (foto: facebook)
 
Alexandra Hudea, regina atletismului școlar
Zilele de 13 și 14 mai au confirmat ceea ce știm de câțiva ani, și anume faptul că Alexandra Hudea este un nume cu greutate în competițiile naționale și internaționale la care participă. Elevă în clasa a X-a la profilul de Științe Sociale, sportiva medieșeană pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean și susținută intens de familie și de persoanele, nu puține la număr, care cred în talentul și abilitățile ei, Alexandra nu a dezamăgit. Dimpotrivă, a devenit regina atletismului școlar.
Stadionul „Iolanda Balaș-Söter” din capitală a găzduit în perioada 13-14 mai Campionatul National Școlar la atletism. Sâmbătă 13 mai Alexandra Hudea a luat startul în finala de 1500 de metri, pe care a dominat-o de la un cap la altul și pe care a câștigat-o în 4 minute, 31 de secunde și 68 de sutimi.
Aurul de la 1500 de metri a fost dublat duminică 14 mai de victoria în finala de 3000 de metri. Alexandra Hudea a alergat cei 3000 de metri în 9 minute, 56 de secunde și 62 de sutimi și a câștigat un nou titlul de campioană națională.
Suntem mândri de performanțele axentistei noastre și de faptul că  Mediașul se luptă de la egal la egal cu alte centre sportive de prestigiu din România, iar Alexandra Hudea confirmă prin rezultatele ei că Transilvania este și rămâne o sursă nesecată de talente în domeniul sportului.
Felicitări Alexandra, succes pe mai departe!“, a notat Liceul Teoretic „Axente Sever“




    Trimite prin e-mail