marți, 25 aprilie 2023

Publicat la 4/25/2023 01:40:00 p.m. de

Spectacol de tango pe scena Sălii Traube

Medieșenii și nu numai ei sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni, la un spectacol extraordinar de tango argentinian, „Argentina, Mi Amor, un concept complex de muzică și dans, cu soliști și dansatori profesioniști. 


Pe scena Sălii Traube va avea loc sâmbătă, 29 aprilie de la ora 19:00, un eveniment organizat de către Asociațiile Culturale Cluj Tango Orchestra și Tango Otros Aires din Deva. Invitați speciali vor fi  mezzosoprana Iulia Merca maestrul Claudiu Hontilă la vioară. „Evenimentul va fi pus în scenă de către Asociațiile Culturale Cluj Tango Orchestra și Tango Otros Aires din Deva și îi are ca invitați speciali pe mezzosoprana Iulia Merca, solistă a Operei Naționale din Cluj Napoca și pe maestrul Claudiu Hontilă la vioară, concert maestru al Filarmonicii Viena Strauss. Cluj Tango Orchestra este prima orchestră de tango argentinian din România, compusă din muzicieni români profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania și ai Operei Naționale din Cluj Napoca. Cu o vastă experiență, atât pe scenele filarmonicilor din țară, cât și ale festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate, artiștii aduc în fața publicului larg magia muzicii de tango argentinian” spune Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș
Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la sediul Centrului de Informare Turistică Mediaș, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, sau electronic din rețeaua iabilet.ro, iar copiii sub 14 ani, însoțiți de un adult, au acces gratuit la eveniment.
    Trimite prin e-mail