miercuri, 19 aprilie 2023

Publicat la 4/19/2023 03:41:00 p.m. de

Satul Prod intră în secolul 21: se introduc utilitățile și se asfaltează drumul de legătură cu Hoghilagul

 

Vești bune pentru locuitorii din satul Prod, aparținător de comuna Hoghilag: au început lucrările de asfaltare a drumului care face legătura cu Hoghilagul. În paralel se lucrează și la introducerea rețelelor de apă și canalizare în sat.

 Foto: Nicu Lazăr

Dacă în urmă cu șase ani satul Prod părea uitat în întuneric, deoarece în toată localitatea existau doar 8 becuri, acum în sat se introduc rețelele de apă și canalizare și se asfaltează drumul de legătură. Startul lucrărilor a fost anunțat chiar de primarul comunei Hoghilag, Nicu Lazăr.

”A început și la Prod… De zeci de ani toți prozenii ne-am dorit cel mai mult un drum mai bun. Azi (n.r. – ieri) am început lucrările la asfaltarea drumului Hoghilag- Prod. E un vis care se împlinește….Încă unul, pentru că în micuțul nostru sat lucrăm în acest moment și la introducerea apei și canalului. Acum sase ani aveam doar 8 becuri în tot satul, acum vom avea utilități similare cu cei de la oraș. Nici eu nu mi-am imaginat asta. Vă mai cerem dragi prozeni doar puținaă răbdare. Știu că e greu și că e în firea vremurilor să vrem totul repede și fără sacrificii, dar mă tem că nu se poate. Dacă ar trai mosu’ Busca să vadă, ar fi asa mândru de noi toți, de satul pe care l-a iubit atat de mult…”. spune primarul Nicu Lazăr.

    Trimite prin e-mail