vineri, 14 aprilie 2023

Publicat la 4/14/2023 10:56:00 a.m. de

Iepurașul a venit cu laptopuri pentru copiii de la Școala Smart din Valchid

 

Iepurașul a venit mai repede pentru copiii scolii Smart de la Valchid și le-a adus cadou laptopuri noi pe care vor învăța de acum înainte. Elevii aveau deja tradiționalele tablete.

Foto: Nicu Lazăr
Primele două clase de ciclul gimnazial ale Școlii din Valchid au acum laptopuri pentru fiecare copil. Primele 40 de astfel de echipamente au sosit și au fos deja instalate în școală. Urmează să fie dotate și celelalte trei clase cu laptopuri pentru fiecare elev. Investiția a fost făcută de Primăria Hoghilag, prin PNRR.

”Credem cu tărie că educația copiilor din comunitatea noastră este cea mai bună și sigură investiție pe care putem și trebuie sa o facem. Și mai spunem ceva de fiecare dată când e vorba de educatie: noi nu lăsăm să moară școala de la țară! Îmbunătățirea condițiilor de studiu deja este vizibilă: stima de sine a profesorilor a cescut semnificativ, iar copiii vin cu entuziasm și plăcere la școală. Acum facem demersurile necesare pentru ca și celelalte trei clase să primească laptopuri pentru fiecare elev și să adaptăm procesul de educație noii tehnlogii, adică materiile să fie predate astfel încât copiii să folosească laptopurile. Să scrie, să citească și să învețe folosind laptopurile și aplicațile disponibile online”, explică Nicu Lazăr, primarul comunei Hoghilag.

    Trimite prin e-mail