vineri, 21 aprilie 2023

Publicat la 4/21/2023 04:33:00 p.m. de

ACS Mediaș și Inter Sibiu, ultimele reglaje înaintea marelui derbi

Campionatul Ligii a 4-a se reia la sfârșitul acestei săptămâni.

foto: facebook/ACS Mediaș

ACS Mediaș se apropie cu pași repezi de cel mai important meci din actualul sezon. Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11, ACS Mediaș întâlnește, pe sinteticul Gaz Metan2, pe codașa CS Orășenesc Copșa Mică, în vreme ce FC Inter joacă la Miercurea Sibiului cu ACS Unirea, în cadrul etapei a 19-a a Ligii a 4-a. Se vor face ultimele reglaje înainte de „finala campionatului“, programată la Sibiu, sâmbătă 29 aprilie, liderul ACS având în continuare un avans de 3 puncte în fața Interului grație victoriei în meciul direct din tur.

Statistici

Echipa sibiană are cele mai multe goluri marcate până acum (138), cel mai bun golaveraj (+129), cea mai bună apărare (doar 9 goluri primite), iar până de curând Adi Greavu era golgheterul campionatului. Cu 29 de reușite, interistul a fost devansat de medieșeanul Cristian Pajco, autor a nu mai puțin de 31 de goluri până acum. ACS Mediaș are cele mai multe victorii, obținute cu mulți jucători autohtoni de calitate, și mai ales are, de departe, cea mai frumoasă galerie din Ligă.
Toate aceste statistici nu contează însă în ceea ce privește situația finală a clasamentului, echipa care va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga3 fiind cea cu numărul mai mare de puncte. Iar ierarhia în acest moment indică ACS Mediaș pe primul loc, cu 54 de puncte (18 victorii din 18 posibile), locul secund fiind ocupat de Inter Sibiu cu 51 de puncte (înfrângere în tur la Mediaș cu ACS, scor 1-2).

Ultimele meciuri

Sâmbătă, ACS Mediaș joacă acasă în compania „lanternei“ CSO Copșa Mică (în tur, 7-1), iar Inter Sibiu are meci ceva de greu la Miercurea Sibiului, cu Unirea (chiar dacă în tur a învins cu 6-0). 

Meciurile etapei (sâmbătă, 22 aprilie 2023)
ora 11: ACS Leii Șura Mică – ACS Păltiniș Rășinari
ora 11: FC Avrig – CS Sparta Mediaș
ora 11: ACS Bradu – AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu
ora 11: ACS Mediaș – CS Orășenesc Copșa Mică
ora 11: Unirea Miercurea-Sibiului – FC Inter Sibiu
ora 12: LSS Voința Sibiu – AFC Tălmaciu
ora 16: AFC Agnita – FC Dumbrăveni

CLASAMENT



    Trimite prin e-mail