miercuri, 5 aprilie 2023

Publicat la 4/05/2023 09:03:00 a.m. de

A fost semnat acordul cadru de execuție privind lucrările de întreținere a drumurilor publice în Municipiul Mediaș (CP)

Marți, 4 aprilie 2023, la sediul municipalității a fost semnat de către primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, acordul cadru de execuție privind „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“.


Acordul se va derula pe o perioadă de 4 ani, activitățile fiind desfășurate de către SC Geiger Transilvania SRL și asocierea dintre SC Terra Building SRL și SC Asterra CON SRL. În mod concret, aceste societăți vor executa lucrări de turnat covoare asfaltice, plombe asfaltice, amenajare parcări cu pavaj înierbat, marcaje rutiere, reparații trotuare cu pavaj și asfalt, ridicat cămine și guri de scurgere la cotă, precum și refacere sistem rutier.
Programarea lucrărilor se va face la începutul fiecărui an, precum și în funcție de deteriorările care apar pe parcurs la întregul sistem rutier, iar firmele vor acționa în așa fel încât să mențină străzile din municipiu în stare de circulație, fără a afecta confortul cetățenilor. Municipalitatea va asigura în fiecare an bugetul necesar pentru aceste tipuri de lucrări.
„Am semnat astăzi un contract de întreținere a drumurilor, care se întinde pe o perioadă de 4 ani de zile. Acest program prevede asfaltarea, plombarea străzilor din municipiul Mediaș, amenajarea locurilor de parcare și a trotuarelor. Îmi doresc să avem o colaborare cât mai bună, iar medieșenii să fie mulțumiți de execuția lucrărilor“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail