luni, 27 martie 2023

Publicat la 3/27/2023 09:07:00 a.m. de

Weekend de vis! Andreea Dragoman, argint la simplu și dublu mixt, bronz la dublu feminin!

Medieșeanca Andreea Dragoman a devenit dublă vicecampioană națională la tenis de masă, în weekend, la Campionatul Național Individual.
Întrecerea găzduită de Sala Polivalentă Rapid (Calea Giulești nr. 18) a fost de nivel mondial, având în vedere participarea la competiție a jucătoarelor din națională în frunte cu Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și Adina Diaconu.

 
În întrecerea de simplu feminin, Andreea Dragoman a trecut, rând pe rând, de Teodora Simon (4-0), Denisa Uritu (4-0), Irina Ciobanu (4-3), pentru ca în semifinale să o învingă pe colega sa din lotul național Elizabeta Samara cu 4-1.
În marea finală, Andreea a cedat la campioana națională en titre la simplu feminin, dublu feminin și dublu mixt Bernadette Szocs, scor 1-4.
 
În competiția de dublu feminin, Andreea Dragoman a făcut pereche cu Elena Zaharie (18 ani), campioană continentală U21. Cele două au urcat până în semifinale, 3-1 cu Ungvari/Sîngeorzan și 3-0 cu Mei-Roșu/Teglaș. Au cedat apoi la Diaconu/Ciobanu, scor 0-3. Finala a fost adjudecată de Szocs/Samara, scor 3-0.
 
În competiția de dublu mixt, Andreea Dragoman a avut o prestație încântătoare, alături de Eduard Ionescu, multiplu campion european Under 19 în decembrie anul trecut. Cei doi au învins perechea Amran/Răileani (3-0), apoi Simon/Hudușan (3-1), apoi Spelbus/Ciobanu (3-0), pentru ca în semifinale să depășească perechea Șipoș/Sîngeorzan, scor 3-0. 
Din păcate pentru Andreea, Szocs a fost din nou impresionantă, la fel ca anul trecut, reușind să se impună și de această dată în finală, alături de Ovidiu Ionescu, după o finală extrem de disputată. Scor final Szocs/O. Ionescu - Dragoman/E. Ionescu 3-2.

toate rezultatele sunt pe site-ul FRTM---> AICI
    Trimite prin e-mail