marți, 28 martie 2023

Publicat la 3/28/2023 01:50:00 p.m. de

Unul beat, altul drogat, amândoi cu dosar penal

 La data de 27 martie a.c., în jurul orei 12,15, pe raza localității Șura Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Gura Râului.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot în 27 martie a.c., în jurul orei 14,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Virgil Madgearu, la volanul căruia a fost identificat un clujean în vârstă de 35 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la amfetamină, clujeanul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Biroului Rutier Mediaș se desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

    Trimite prin e-mail