sâmbătă, 4 martie 2023

Publicat la 3/04/2023 01:49:00 p.m. de

Nunta la Palat, timp de două zile la Avrig

 

Sâmbătă și duminică (4 – 5 martie), între orele 11 și 18, la Palatul Brukenthal din Avrig se va desfășura ediția de primăvară – 2023 a Târgului de Nunți ”Nunta la Palat”.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig

Evenimentul găzduit de frumosul complex baroc va oferi cadrul perfect unde viitoarele mirese, viitorii miri, nași sau simplii invitați, pot afla cu ușurință care sunt tendințele în materie de organizare nunți, ultimele noutăți vestimentare, culinare ori alte detalii ce pot contribui la organizarea unui eveniment cu adevărat memorabil.

Pe lângă oferta proprie prezentată de reprezentanții locației gazdă, participanții la eveniment vor avea prilejul de a intra în posesia unor variante organizatorice pregătite de alți ofertanți, vor putea discuta cu diverși consultanți bine pregătiți, cu mare experiență în acest domeniu.

De asemenea, în cadrul târgului de nunți de la Avrig vor fi prezentate rochii de mireasă, bijuterii, meniuri (gastronomie, vinuri sau băuturi alese), decorațiuni florale, pachete pentru servicii foto – video, precum și multe alte surprize, toate acestea special gândite pentru reușita absolută a importantului eveniment din viața oricărui cuplu.

În cadrul evenimentului vor fi găzduite prezentări de rochii de mireasă și de rochii de seară, precum și pentru diverse degustări de meniuri speciale.

Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții pentru organizarea și găzduirea unui eveniment de vis, trebuie neapărat să ajungeți la Târgul de Nunți ”Nunta la Palat” organizat la Palatul Brukenthal Avrig, într-o locație de vis, departe de forfota cotidiană, în mijlocul naturii.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig

Cu această ocazie, participanții la eveniment vor putea admira și cea mai recent finalizată operă a artistului plastic avrigean Mircea Codrea, un portret al Sofiei Katharina von Brukenthal, soția fostului baron al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal. Noua operă va completa expoziția de pictură clasică ce poate fi admirată la frumosul complex baroc din Avrig, ce mai are în componență reproduceri ale unor celebre picturi realizate de mari artiști ai lumii  – Leonardo da Vinci, Hyacinthe Rigaud, Sandro Botticelli, Van Gogh, Rembrandt.

    Trimite prin e-mail