miercuri, 22 martie 2023

Publicat la 3/22/2023 10:17:00 a.m. de

Maria Mihăilă și Ștefania Czika, ambele de la Liceul Teoretic Roth-Oberth, vor reprezenta județul la faza națională a Olimpiadei la șah

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la șah. Competiția s-a desfășurat în municipiul Mediaș și a fost organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și ACS Tera-Șah Mediaș. În urma acesteia, județul Sibiu va fi reprezentat la faza națională de doi elevi la gimnaziu și doi elevi la liceu. La gimnaziu fete, câștigătoarea fazei județene a fost Maria Mihăilă de la Liceul Teoretic Roth-Oberth/CSM Mediaș, iar la gimnaziu băieți câștigătorul a fost Luca Platschek de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Sibiu. La liceu fete, locul întâi a fost ocupat de Ștefania Czika de la Liceul Teoretic Roth-Oberth/CSM Mediaș, iar la liceu băieți s-a impus Remus-George Husaru de la Colegiul Național „Octavian Goga“ Sibiu. David-Kristof Szekely și Laurențiu Blaj, ambii legitimați la CSM Mediaș au ocupat locul trei, respectiv locul patru la gimnaziu băieți.

Faza națională la gimnaziu se va desfășura la Sibiu, în perioada 12 – 14 mai, în organizarea ACS Tera-Șah Mediaș și a Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Faza națională la liceu se va desfășura în perioada 19 - 21 mai la Craiova. 
    Trimite prin e-mail