sâmbătă, 25 martie 2023

Publicat la 3/25/2023 02:20:00 p.m. de

Liga a 4-a. ACS Mediaș câștigă fără probleme și rămâne în frunte

ACS Mediaș a depășit cu bine etapa a 16-a a Ligii a 4-a la fotbal.



Azi, la Mediaș, liderul a încheiat 4-0 (3-0) cu Sparta. Și-a securizat victoria încă din prima repriză, marcând de 3 ori în poarta concitadinei. Golgheterul Cristian Pajco a deschis scorul devreme, în minutul 8, pentru ca tot el să puncteze în minutele 24 și 40.
În repriza a doua, Adrian Șulea a majorat diferența în minutul 74.
ACS Mediaș a început cu: Neacșa Ionuț, Maxim Cristian, Birtalan Alpar, Avram Cristian, Jica Bogdan, Potor David, Socaci Alexandru, Ignat Raul, Morariu Claudiu, Cîrstean Adrian, Pajco Cristian.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș continuă să conducă în clasament cu maxim de puncte, cu victorie în tur în fața rivalei din acest sezon FC Inter. Noua echipă a Mediașului a acumulat 48 de puncte în 16 partide, golaveraj 96-12. În următoarea etapă, ACS Mediaș are programat meci tot pe terenul Sparta, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 11, în compania sibienilor de la Quantum/Cuantic Arsenal.

Tot azi, la Tălmaciu, FC Inter a avut un parcurs oarecum similar cu al noii echipe a Mediașului, marcând de 3 ori până la pauză, pentru o a doua repriză liniștită. 
nă la urmă s-a terminat 6-0, interiștii punctând tot de 3 ori și în actul secund.
În etapa următoare, FC Inter va reveni pe teren propriu, urmând să întâlnească, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 11, „lanterna“ CS Orășenesc Copșa Mică.

Program/rezultate etapa a 16-a:

AFC Tălmaciu – FC Inter 0-6 (0-3)
Quantum/Arsenal Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 1-0
Sparta Mediaș – ACS Mediaș 0-4 (0-3)
Leii Șura Mică – FC Avrig 0-3
FC Dumbrăveni – CSO Copșa Mică 3-0
Ora 14, ACS Păltiniș Rășinari – LSS Voința Sibu
Ora 15, FC Agnita – ACS Bradu

    Trimite prin e-mail