marți, 7 martie 2023

Publicat la 3/07/2023 12:01:00 p.m. de

Bebeluș de 6 luni ABANDONAT pe câmp în Șeica Mare. A fost găsit de angajații primăriei!

Caz REVOLTĂTOR în Șeica Mare. Angajații Primăriei au găsit în această dimineață un bebelușabandonat pe câmp, între Șeica Mare și Calvaser. În scurt timp a fost gășită și mama micuțului, care a recunoscut că l-a abandonat și că nu îl mai vrea.

Angajații Primăriei Șeica Mare care s-au deplasat în această dimineață la ieșirea din Șeica Mare spre Calvaser, pentru a efectua lucrări în zona denumită popular ”în Bortă” au găsit pe câmp un bebeluș de 6 luni, proaspăt abandonat pe câmp. Din fericire micuțul nu prezenta răni și părea sănătos.

Angajații primăriei care au mers în această dimineață pentru efectuarea unor lucrări la intrarea în Șeica Mare, în Boartă, au găsit copilul pe câmp. În jurul orei 9 și ceva. Mare noroc că au ajuns ei acolo înaintea vreunul animal, sau înainte ca bebelușul să sufere din cauza frigului! A fost anunțată imediat Poliția, iar în drum spre sat angajații primăriei au întâlnit și mama copilului. Este vorba de o tânără de 18-19 ani, din Târnava, care a recunoscut că a abandonat bebelușul deoarece nu îl mai vrea, că o bate concubinul, care e din sat. Tot ce știu e că bebelușul a fost transportat la spital, pentru analize, Poliția a demarat cercetările în acest caz iar Compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei a demarat, de asemenea, o anchetă în acest caz”, povestește Nicolae Șușa, primarul comunei Șeica Mică.

Vom reveni cu informații despre acest caz
    Trimite prin e-mail