joi, 2 februarie 2023

Publicat la 2/02/2023 11:30:00 a.m. de

Caz revoltător! Angajata unei bănci din Mediaș, delapidare din conturile clienților

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut ieri o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal pentru delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

Femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienți ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

    Trimite prin e-mail