joi, 19 ianuarie 2023

Publicat la 1/19/2023 03:44:00 p.m. de

ACS Mediaș reia de azi pregătirile

În această după-amiază lotul echipei de fotbal ACS Mediaș revine în iarbă. Jucătorii pregătiți de Dumitru Solomon și Doru Dudiță au programat un prim antrenament de reacomodare la efort. 


Tot săptămâna aceasta, fotbaliștii vor face vizita medicală și vor continua antrenamentele. Ulterior, în săptămânile care vor urma sunt programate și mai multe partide de verificare, în care medieșenii vor întâlni formații din Ligile a treia și a patra. ,,În prima săptămână vom face vizita medicală, vor fi antrenamente de reacomodare la efort, după care încet-încept vom începe pregătirea și vom intra în ritmul de joc. Vor fi mai multe meciuri amicale cu echipe de Liga a treia și echipe de Liga a patra. Câteva amicale au fost deja stabilite și urmează să mai luăm câteva“, a declarat Ionuț Buzean, Președintele ACS Mediaș.
 
Întăriri pentru promovare
 
Reluarea pregătirilor va aduce și o serie de modificări la nivelul lotului de jucători. Pentru a continua cu succes bătălia pentru promovarea în eșalonul superior, medieșenii încearcă să își întărească echipa. Astfel, în aceste zile au fost perfectate primele două transferuri. Este vorba despre portarul Ionuț Neacșa, component al echipei naționale de minifotbal, respectiv atacantul Adrian Cîrstean, care a evoluat sezonul trecut pentru CSC Șelimbăr în Liga a doua. Nu vor rămâne însă singurele noutăți. În zilele următoare este de așteptat să semneze și alți jucători care să poată ajuta echipa să își atingă obiectivul stabilit. ,,Am semnat deja cu vreo câțiva jucători, urmează să mai semnăm cu încă vreo doi-trei. Aducem jucători care să ne ajute în realizarea obiectivului nostru, promovarea în Liga a treia. Până acum i-am adus pe Ionuț Neacșa și pe atacantul de la Șelimbăr, Adrian Cîrstean. Cu ei am semnat, iar zilele următoare vom mai semna și cu alți jucători“, anunță Ionuț Buzean.
 
Lideri în campionat
 
ACS Mediaș va debuta în 2023 din postura de lider al campionatului Ligii a treia. Medieșenii au avut un parcurs perfect în turul de campionat pe care l-au încheiat pe prima poziție a clasamentului. Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță a reușit o serie foarte bună de treisprezece victorii consecutive, în care a marcat nu mai puțin de 81 goluri și a primit doar 11. Fotbaliștii de la ACS vor juca prima partidă oficială din acest an în deplasare cu AFC Agnita. Confruntarea se va desfășura în luna martie, la o dată care urmează să fie stabilită.

    Trimite prin e-mail