joi, 8 decembrie 2022

Publicat la 12/08/2022 05:26:00 p.m. de

Voluntarii medieșeni, premiați la Primăria Mediaș

80 de voluntari medieșeni au fost premiați azi în semn de recunoștință pentru implicarea deosebită pe care au avut-o de-a lungul anului 2022. Evenimentul a avut loc în Sala Mare de Ședințe a Primăriei Mediaș în cadrul Galei Voluntarilor 2022.
 

„Joi, 8 decembrie 2022, s-a desfășurat în Sala Mare de Ședințe a Primăriei Mediaș tradiționalul eveniment intitulat «Gala Voluntarilor». În cadrul acestei manifestări, municipalitatea a dorit să le adreseze mulțumiri și să premieze voluntarii care s-au implicat în mod activ în activitățile și proiectele cu caracter civic desfășurate pe parcursul întregului an în municipiul nostru. Aceștia fac parte din organizațiile non guvernamentale, instituțiile de învățământ, asociațiile culturale sau sportive de pe raza municipiului nostru. 
La evenimentul desfășurat în prezența primarului Gheorghe Roman au fost recompensați 80 de voluntari medieșeni, care au primit diplome și cadouri oferite în semn de recunoștință pentru implicarea deosebită pe care au avut-o de-a lungul anului 2022.“, a transmis Primăria municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail