joi, 22 decembrie 2022

Publicat la 12/22/2022 05:16:00 p.m. de

Sportivii Clubului Ippon au colindat la sediul municipalității

Medieșenii știu să păstreze datinile străbune. În prag de sărbători, de la mic la mare, strânși în cete, fie în cadrul unităților de învățământ, fie la diferite instituții, ori pur și simplu concetățeni, medieșenii colindă de zile bune prin oraș, spre bucuria tuturor. Un grup frumos și încărcat de succese la competițiile din acest an a ținut neapărat să treacă pe la sediul Primăriei. Sportivii de la Ippon au fost felicitați pentru gest și pentru performanțe de către primarul Gheorghe Roman.


„Sportivii de la Ippon i-au încântat azi pe reprezentanții municipalității. În semn de mulțumire pentru excelenta colaborare avută cu Primăria Municipiului Mediaș, precum și pentru sprijinul financiar acordat de către municipalitate, sportivii clubului Ippon au colindat joi, 22 decembrie, la sediul Primăriei Mediaș, însoțiți de antrenorii Dora Hanga și Doru Țichindelean.
Sportivii au fost întâmpinați de către primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, care le-a mulțumit pentru păstrarea tradiției în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă, i-a felicitat pentru rezultatele excelente obținute de-a lungul întregului an și a oferit tuturor sportivilor cadouri dulci.”, a dezvăluit Primăria municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail