miercuri, 21 decembrie 2022

Publicat la 12/21/2022 03:27:00 p.m. de

Internet gratuit pentru pasagerii de pe Aeroportul Cluj

 

Pasagerii de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj beneficiază, de astăzi, de internet wifi gratuit.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat că, de astăzi, pasagerii beneficiază de internet gratuit în terminalul de plecări și terminalul de sosiri, atât în zona publică cât și în zona restricționată.

„Vești bune pentru pasagerii noștri! Începând de astăzi, pasagerii care călătoresc de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj beneficiază de internet gratuit. Wifi-ul este funcțional în Terminalul de Plecări și Terminalul de Sosiri atât în zona publică cât și în zona restricționată”, au anunțat reprezentanții aeroportului.

Scaune noi cu încărcător pentru dispozitivele mobile

Anul 2023 aduce investiții pentru creșterea confortului pasagerilor pe Aeroportul Cluj. Scaunele vor fi înlocuite cu unele mai confortabile, prevăzute cu încărcătoare pentru dispozitivele mobile.

„Vrem să modernizăm și mobilierul din cadrul aeroportului. În 2020, am fost aeroportul cel mai bun din Europa la sub 5 milioane de pasageri, având în vedere și reluarea traficului, destinațiile noi și companiile noi pe care le-am atras. Vrem să onorăm acest titlu în continuare. Anul viitor vom investi în satisfacția pasagerului. Vom oferi internet gratuit, deja suntem în teste și acesta va fi disponibil pentru toți pasagerii din anul 2023. Avem nevoie de scaune noi, acestea sunt depășite, nu asigură confortul și facilitățile necesare. Pasagerii au laptopuri, au telefoane, trebuie să le încarce”, a declarat recent David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, la un post local de radio.

Un nou terminal va fi construit la Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj are în vedere investiții consistente în extinderea și suplimentarea terminalelor, în următorii ani, pentru a pregăti momentul atingerii unui număr de 7 milioane de pasageri pe an, estimat în anul 2040. Va fi construit un terminal modern, cu benzi rulante, magazine și platformă de îmbarcare.

„Vom extinde terminalul, vom avea peste 7.000 de metri pătrați, dar în 2023, vom începe proiectele pentru un nou terminal de pasageri. În 2040 vom avea aproximativ 7 milioane de pasageri, ceea ce înseamnă că este absolut necesar un terminal nou.

În terminal vom avea porți de îmbarcare noi, urmează anul viitor să demarăm analiza, împreună cu companiile aeriene, instituțiile și partenerii noștri. Una din idei ar fi ca terminalul să rămână pentru prelucrare și printr-un pasaj elegant, cu benzi rulante, să îi ducem pe pasageri într-o zonă modernă, cu magazine. Intenționăm să avem și burduf pentru îmbarcare. Vom analiza și vom prezenta public, ne vom consulta cu publicul larg și cu pasagerii, pentru că mulți au experiență și idei foarte bune”, a mai arătat directorul aeroportului.

    Trimite prin e-mail