luni, 28 noiembrie 2022

Publicat la 11/28/2022 12:55:00 p.m. de

VIDEO Cai de zeci de mii de euro, vedete la Ocna Sibiului

Cai de rasă, proprietari pasionați și mari iubitori de animale, o organizare impecabilă și o prezentare spectaculoasă, la Expoziția cu cai de frumusețe de luna aceasta de la Ocna Sibiului. Un eveniment care a trecut aproape neobservat în Sibiu, deși a reunit crescători celebri din județ și din țară.

sursa: captura video

Caii revin la modă. Au început să fie implicați din nou în diverse activități în orașe din Occident, fiind nepoluanți și iubiți de angajați, aceștia arătând că îi preferă în locul utilajelor. La noi sunt în continuare la mare căutare, mai ales că din lumea satului românesc n-au dispărut niciodată. Oamenii îi folosesc la muncile din gospodărie dintotdeauna, însă de ani buni se dezvoltă și la noi o categorie aparte a crescătorilor de cabaline. Proprietari care își îngrijesc caii cu atâta dăruire încât ajung să meargă cu ei la concursurile de frumusețe.  

sursa: captură video

Poate cea mai reușită expoziție cu cai de frumusețe, din acest an, a avut loc la Ocna Sibiului. Un eveniment organizat ca la carte de Bogdan Stroia, un crescător celebru din județ, care se bucură din plin de respectul semenilor cu pasiuni similare, cu sprijinul prietenilor Lupu Sor și Kristi Hampu din Orlat.

Comentariile care însoțesc clipul sunt grăitoare pentru felul în care a arătat evenimentul de la Ocna Sibiului:

Ce spectacol, o adevărată artă, moștenită și transmisă de la generațiile trecute! Natura ne-a dăruit nenumărate lucruri și moduri de a admira frumusețea și unicitatea în orice formă!

Nu prea am văzut așa expoziții frumoase și bine organizate ca aceasta. Felicitări organizatorilor și domnului Stelian (…). Felicitări și participanților pentru îngrijirea cailor. Felicitări și ție Cristinel pentru tot ceea ce faci!“

Felicitări Cristi! Cu ajutorul tău am văzut una dintre cele mai frumoase expoziții de frumusețe cu exemplare deosebite. A fost o plăcere să vedem armăsari, iepe și mânji pe care nu-i vezi in fiecare zi și oriunde. Stelica este clar cel mai bun prezentator de expoziții și un bun cunoscător in ale cailor. Felicitări organizatorilor și multe aplauze pentru Stelică și Cristi“

 

În cadrul evenimentului desfășurat în incinta Târgului din Ocna Sibiului, în fața câtorva sute de spectatori, au fost premiați cai și proprietari, iar la final a avut loc și o tombolă, premiul fiind un ponei oferit de organizator.


    Trimite prin e-mail