joi, 3 noiembrie 2022

Publicat la 11/03/2022 11:39:00 a.m. de

Romgaz a sprijinit cu peste un milion de lei modernizarea Urgenței din Sibiu

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA este unul dintre cei mai importanți parteneri ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. De-a lungul timpului, dar în special în ultimii ani, a sprijinit cea mai mare unitate spitalicească din județ prin sponsorizări generoase.

 
Romgaz și-a pus amprenta și asupra modernizării Unității de Primiri Urgențe din cadrul spitalului, printr-un sprijin financiar consistent. „Modernizarea Urgenței a presupus și lucrări de sistematizare exterioară, precum lucrări la rețeaua de canalizare exterioară, la sistemul de scurgere a apelor pluviale (rigole) și amenajarea accesului și al parcării din proximitatea UPU. Acestea au fost realizate ca urmare a obținerii unei sponsorizări, în luna iunie 2022, din partea Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA, în valoare de 1.007.899 lei cu TVA.“, a transmis Consiliul Județean Sibiu.
 
La inagurarea Unității de Primiri Urgențe a participat Aristotel Marius Jude, Directorul General Adjunct Provizoriu al ROMGAZ. „Romgaz rămâne implicat, prin conceptul de responsabilitate socială, în domeniul sănătății, pentru că suntem preocupați de bunăstarea comunității locale și regionale și mai ales că domeniul sănătății și asigurarea unei activități medicale, a unor tratamente și a unei activități spitalicești eficiente reprezintă un domeniu prioritar pentru conceptul de responsabilitate socială al Companiei Romgaz.“, a transmis Aristotel Marius Jude.


    Trimite prin e-mail