marți, 8 noiembrie 2022

Publicat la 11/08/2022 03:57:00 p.m. de

Primar Emil Dârloșan: „Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră“

Firmele angajate în proiectul de reabilitare a zonei centrale din Dumbrăveni profită de vremea bună și avansează cu lucrările. Primarul Emil Dârloșan a avut o intervenție în mediul online în care prezintă o porțiune dintr-un trotuar reabilitat și îndeamnă șoferii, dar și pietonii, să evite în această perioadă traseele pe care se desfășoară lucrări.

 
Bună ziua, oameni buni, așa ar trebui să arate trotuarele în centrul orașului Dumbrăveni. După cum vedeți, e o lucrare sănătoasă, e o lucrare frumoasă. Se lucrează de zor pe Dobrogeanu-Gherea, pe Horia, la reabilitare linie electrică, se lucrează pe Avram Iancu, pe Dobrogeanu Gherea, pe Horia - la apă-canal.
Se lucrează bine pe toate fronturile. Tocmai de aceea avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. După cum știți, avem aprobarea poliției rutiere pentru restricționarea circulației în zona centrală, Primărie, magazin Eldi, Poliție. Avem rugămintea să evitați circulația pe acest traseu, în această zonă, pentru a nu înpiedica munca oamenilor care își fac datoria în proiectul de reabilitare centru oraș Dumbrăveni și Centru de Zi.“, a transmis primarul Emil Dârloșan, pe pagina 

    Trimite prin e-mail