sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Publicat la 11/19/2022 01:02:00 p.m. de

Victorie în derbiul cu FC Avrig, scor 2-0 (1-0)

ACS Mediaș și-a trecut în cont încă trei puncte prețioase. Astăzi, pe terenul Sparta, în ultima apariție pe teren propriu din acest an, a reușit a 12-a victorie consecutivă în Liga a IV-a. 2-0 (1-0) cu FC Avrig, în derbiul rundei, în condițiile în care oaspeții reprezintă cealaltă echipă cu pretenții la promovare, alături de FC Inter Sibiu.

 
Elevii lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță au muncit din greu pentru victoria de azi, câștigând în urma unei duble a lui Raul Ignat, după ce în urmă cu o săptămână a câștigat mai greu, la Bradu, scor 1-0.

Raul Ignat ('29) a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată direct pe poartă, la colțul scurt, din apropierea careului de 16 metri lateral stânga.

Oaspeții s-au năpustit în atac, în încercarea de a restabili egalitatea pe tabelă, însă medieșenii au fost mai periculoși în atac. Mai întâi Avram a tras peste din 10 metri, poziție centrală, după o centrare venită de pe dreapta, apoi același Ignat a nimerit bara din stânga portarului avrigean, în minutul 38, la un șut de la distanță. 

Cu un Ionuț Buzean care a coordonat impecabil jocul defensiv, după pauză, ACS Mediaș a mai „mușcat“ de câteva ori pe contraatac, același Raul Ignat, cel mai bun jucător în partida de azi, reușind să puncte din nou aproape de final, pentru 2-0. 


În urma acestui rezultat, echipa medieșeană rămâne pe prima poziție în clasament, cu maxim de puncte: 36, golaveraj 76-10.

Rezultate etapa a 12-a

AFC Tălmaciu – Sparta Mediaș 0-2

CS Orășenesc Copșa Mică - ACS Păltiniș Rășinari 2-5

ACS Mediaș – FC Avrig 2-0

LSS Voința Sibiu - ACS Bradu 0-4

FC Dumbrăveni - Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 1-1

FC Inter – FC Agnita 10-0

CLASAMENT





 


    Trimite prin e-mail