duminică, 13 noiembrie 2022

Publicat la 11/13/2022 10:15:00 a.m. de

Gol de trei puncte la Bradu. ACS Mediaș rămâne lider în Liga IV

ACS Mediaș a bifat cea de-a 11-a victorie consecutivă în Liga a IV-a. Ieri, la Bradu, a învins la limită, 1-0 (0-0), după un meci în care gazdele au alergat surprinzător de mult pentru un rezultat de egalitate. 


Gruparea pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a avut și un gol anulat în prima repriză, pe motiv de ofsaid, însă a reușit să puncteze la 10 minute de la reluare prin Pajco, golgheterul medieșenilor ajungând la 21 de reușite în acest sezon.

ACS Mediaș a început în formula: Paul Florea, Bîrsan Sebastian, Avram Cristian, Stan Paolo, Jica Bogdan, Buzean Ionuț, Ignat Raul, Socaci Alexandru, Noian Lucian, Pajco Cristian, Tala Mihai

Chiar dacă a învins mai greu decât ne așteptam, ACS Mediaș și-a îndeplinit obiectivul de a-și trece în cont cele trei puncte, rămânând astfel în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

În runda următoare, sâmbătă 19 noiembrie, pe terenul Sparta, ACS Mediaș va întâlni FC Avrig, cea de-a treia contracandidată la prima poziție în clasament, echipă învinsă însă în runda a 10-a la FC Inter cu 8-0.
 
FC Inter are normă
 
FC Inter continuă se spere la un pas greșit al contracandidatei ACS Mediaș, pentru a reveni în fruntea clasamentului. Ieri, a câștigat din nou fără probleme, 8-0 (3-0) la AS Leii Șura Mică. Un scor identic cu cele din rundele anterioare, sibienii reușind un 8-0 la Bradu, apoi un 8-0 acasă cu FC Avrig, a treia favorită la primul loc din Liga IV.
 
Golgheterul Adi Greavu și-a adăugat în cont încă 3 goluri, tot o triplă reușind și Bratima. Meciul n-a avut istoric, sibienii fiind superiori la toate capitolele. Au marcat: Greavu (17', 44', 55'), Stoia (34'), Tineiu (68' din penalti), Bratima (62' din penalti, 70', 78').
FC Inter  a jucat în formula: Ciorgovean - Câmpean, Oprișor, Bărculeț (Boldea - 64’), Giura, Barbu (Băra - 64’), Bratima (cpt.) - (Maistrenko - 81’), Stoia, Tineiu, Belașcu (Standima - 17’), Greavu (Răcean - 64’).
 
Rezultate etapa a 11-a

ACS Bradu - ACS Medias 0-1
FC Avrig - Unirea Miercurea-Sibiului 3-0
AFC Agnita - CS Orășenesc Copșa Micăî 4-2
ACS Păltiniș Rășinari - AFC Tălmaciu 9-5
Sparta Mediaș - AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 3-0
ACS Leii Șura Mică - FC Inter Stars 0-8
Voința Sibiu - FC Dumbrăveni 1-5
 
CLASAMENT


    Trimite prin e-mail