vineri, 4 noiembrie 2022

Publicat la 11/04/2022 11:45:00 a.m. de

ACS Mediaș are Voința să facă spectacol!

ACS Mediaș întâlnește mâine, de la ora 11, pe terenul Sparta, LSS Voința Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a. Echipa noastră este așteptată să învingă spectaculos, la scor, mai ales că adversara a încasat un 1-7 de la Inter, principala contracadidată la promovare.

De la înălțimea primului loc în clasamentul Ligii a IV-a, ACS Mediaș abordează meciul cu LSS Voința Sibiu din postură de mare favorită la victorie. Cu temele făcute după ce i-a trecut glonțul pe la ureche în runda trecută, 5-3 (1-2) cu FC Dumbrăveni după un meci nebun, gruparea pregătită de Solomon și Dudiță e decisă să ia partida foarte în serios. „Am intrat neconcentrați în meci și asta s-a văzut după primele minute. Important e că am reușit să revenim și să luăm cele 3 puncte. Sunt sigur că asta a fost o lecție și la meciul următor o să intrăm mult mai concentrați și cu altă atitudine“, a declarat mijlocașul Alex Socaci (23 de ani), citat de Suporteri Gaz Metan Mediaș.
 
ACS Mediaș a avut parte, runda trecută, de cel mai complicat meci de la înființare, fiind condusă acasă de FC Dumbrăveni cu 3-1, în minutul 55. Din fericire, inspirația antrenorilor Solomon-Dudiță a făcut ca soarta meciului să fie întoarsă, chiar dacă, la 2-3, echipa medieșeană a rămas în 10 oameni. Dacă lecția a fost într-adevăr învățată de medieșeni, vom vedea sâmbătă. Mai ales că a fost al 2-lea meci consecutiv în care ACS a terminat în 10 oameni, cu jucător eliminat de pe teren.
 
LSS Voința Sibiu, adversara de mâine a liderului, are doar o victorie și 2 remize în 9 etape, ocupând penultima poziție în clasament. A pornit cu 1-1 acasă, cu Leii Șura Mică, apoi 0-0 la AFC Agnita, după care a luat bătaie peste tot, cu excepția victoriei la ultima clasată, 6-3 cu CSO Copșa Mică, pe teren propriu. Are a 9-a apărare din ligă, cu 26 de goluri încasate și marchează rar (doar 4 goluri în 7 etape, restul de 9 venind în 2 partide - 3 în înfrângerea cu 3-6 la Sparta Mediaș și 6 în victoria cu Copșa Mică).
 
Programul etapei a 10-a a Ligii a IV-a
 
Sâmbătă 5 noiembrie, ora 11
Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu - ACS Păltiniș Rășinari
AFC Tălmaciu - AFC Agnita
CS Orășenesc Copșa Mică - ACS Leii Șura Mică
ACS Mediaș  - ACS LSS Voința Sibiu
 
Sâmbătă 5 noiembrie, ora 13
AFC Inter Stars 2020 Sibiu - FC Avrig
 
Sâmbătă 5 noiembrie, ora 15
FC Dumbrăveni - Sparta Mediaș
 
Duminică 6 noiembrie, ora 11
Unirea Miercurea-Sibiului - ACS Bradu

CLASAMENT



    Trimite prin e-mail