duminică, 16 octombrie 2022

Publicat la 10/16/2022 01:06:00 p.m. de

Primarul Daniel Mihalache i-a întâmpinat la Copșa Mică pe participanții la maratonul Ștafeta Veteranilor

 

Sâmbătă 15 octombrie, la Monumentul Eroilor din Copșa Mică au ajuns participanții la maratonul Ștafeta Veteranilor, proiect derulat sub egida Invictus România.

Participanții, alergători şi cicliști, vor face opriri pe traseul lor (punct final fiind municipiul Carei) la toate monumentele dedicate eroilor neamului.

La Copșa Mică au fost întâmpinați de o delegație a Pompierilor Voluntari, reprezentanți ai Consiliului Local, Sfatului Bătrânilor şi de către Viceprimarul şi Primarul localității care le-a înmânat şi o plachetă comemorativă.

Evenimentul se înscrie în suita de manifestări dedicate apropiatei aniversări a Zilei Armatei Române din data de 25 octombrie şi îşi propune să aducă un omagiu tuturor celor care de-a lungul timpului şi-au jertfit viaţa pentru apărarea ţării noastre.

Maratonul Ștafeta Veteranilor a început în data de 5 octombrie la București și se desfășoară pe trei trasee, reprezentate de culorile drapelului național, roșu galben și albastru. Județul Sibiu face parte din traseul galben. Participanții s-au oprit la Mediaș, Copșa Mică și Sibiu la monumentele închinate eroilor patriei. Punctul terminus al Ștafetei Veteranilor, de pe toate cele trei trasee este la Carei în ziua de 25 octombrie, de Ziua Armatei României.

    Trimite prin e-mail