vineri, 14 octombrie 2022

Publicat la 10/14/2022 03:05:00 p.m. de

”Olga și viața la palat”, duminică pe TVR Cluj

 

Primul episod al emisiunii „Olga și viața la palat”, dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal va fi difuzat la TVR Cluj duminică, 16 octombrie la ora 12.20.

Invitatul special al emisiunii va fi Elisabeta Rosenauer. Scenariu si regia sunt semnate de Olga Balan și Dragoş Zaharia. Cel de-al doilea episod va rula în data de 23 octombrie, de la ora 12.20, cel de-al treilea – în data de 30 octombrie, iar cel de-al patrulea în data de 6 noiembrie, tot de la ora 12.20 pe TVR Cluj

Olga Balan este actriță cântăreață realizator TV și producător. A debutat pe scena Teatrului Constantin Tănase și la Festivalul de la Mamaia și a jucat în filmul ”Paradisul în direct” și multe au fost aparițiile sale la Televiziunea Română.

Ea a locuit 26 de ani în Italia, la Roma. A avut numeroase apariții în show-uri de televiziune din Italia, nenumărate filme și a moderat o emisiune la Napoli. În ultimii ani s-a împărțit între Italia și România.

În anul 2014 a realizat o emisiune în coproducție cu Televiziunea Română  „Salutări din Sud” având ca protagoniste două țări Grecia și Italia.

O altă emisiune este „Olga și viața la palat” realizată împreună cu Dragoș Zaharia care se va difuza la Televiziunea TVR din Cluj începând cu data de 16 octombrie în fiecare duminică.

Această emisiune pune în valoare frumusețea  reședinței de vară a Baronului Baronului Samuel von Brukenthal din orașul Avrig.

Olga Balan este și Directorul Artistic al Palatului Brukenthal din Avrig reședința baronului. Fofograf Dragoș Zaharia.

    Trimite prin e-mail