marți, 25 octombrie 2022

Publicat la 10/25/2022 07:56:00 a.m. de

IPJ Sibiu recrutează candidați pentru unităţile de învăţământ postliceal din cadrul MAI

A început recrutarea pentru unităţile de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Tinerii care doresc să devină agenți de poliție pot obține toate informațiile de care au nevoie de la IPJ Sibiu, instituție care face și recrutarea pentru județul Sibiu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, judeţul Sibiu, organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022, învăţământ cu frecvenţă. Instituțiile pentru care se face recrutarea sunt Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca și Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2022 – 2023 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.
Cererea de înscriere se poate depune până în data de 4 noiembrie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție – Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

”Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre www.sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul  oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.
    Trimite prin e-mail