joi, 6 octombrie 2022

Publicat la 10/06/2022 05:51:00 p.m. de

Încă o distincție pentru antrenorul emerit Octavian Șerban!

Antrenorul emerit Octavian Șerban s-a aflat din nou în centrul atenției iubitorilor de baschet din județ și din țară. Valorosul tehnician medieșean a primit o distincție din partea clubului CSU Sibiu pentru cariera sa de excepție, pentru numeroșii jucători de valoare pe care i-a lansat în baschetul românesc și în special la clubul sibian, de două ori campion național cu o echipă din care au făcut parte Claudiu Muntean, Elemer Tordai, Beni Pelger, Ovidiu Teleabă.
Ceremonia de decernare a distincției a avut loc cu prilejul Turneului pentru calificarea în Final 8-ul Cupei României la baschet masculin, care s-a desfășurat la Mediaș, în Sala Polivalentă „Octavian Șerban“. 


„În perioada 1-3 Oct 2022, Municipiul Mediaș, prin CSM Mediaș, a avut onoarea și plăcerea să organizeze, unul dintre Turneele CUPEI ROMÂNIEI, la Baschet Masculin.
Cu această ocazie CSU Sibiu prin Managerul general al clubului, Dl Horațiu Floca, mi-a acordat o Distincție „Drept mulțumire pentru formarea a numeroși Baschetbalisti de valoare națională și Internațională.  Unii dintre ei au reușit Performanțe deosebite în tricourile CSU Sibiu, proveniți de la CSȘ Mediaș: Dăian Gheorghe, Claudiu Muntean, Tordai Elemer,Herbert Klaus, Bretz Volkmar, Dancea Vasile Pelger Beny, Teleaba Ovidiu“.
Printre rezultatele Remarcabile obținute au fost 2 (două) titluri de CAMPIONI AI ROMÂNIEI, Sub conducerea Antrenorilor Stoica Flaviu și Vulc Mircea. 
Cu această ocazie, doresc să felicit Conducerea CSU Sibiu, precum și tuturor Jucătorilor participanți la aceste competiții.
FELICITĂRI Galeriei Excepționale, a Suporterilor Sibieni prezenți la toate Jocurile echipei.
FELICITĂRI Conducerii Universității Lucian Blaga din Sibiu !
FELICITĂRI TUTUROR!“, și-a arătat bucuria Octavian Șerban, pe pagina sa de socializare.
 
La rândul său, conducerea clubului CSU Sibiu a transmis un mesaj fanilor prin care a anunțat gestul de recunoștință pentru unul dintre cei mai mari antrenori români de baschet din toate timpurile. „Mediașul a fost gazda noastră pentru turneul de Cupa României și nu puteam pleca de acolo, fără să ne arătăm aprecierea față de întreaga carieră a antrenorului emerit Octavian Șerban
Clubul nostru i-a oferit o distincție, drept mulțumire, pentru formarea a numeroși baschetbaliști români de valoare, mai ales că o  parte dintre aceștia au făcut performanță chiar în galben-albastru! Încă o dată vă mulțumim și vă apreciem, domnule profesor!“, a transmis CSU Sibiu.
    Trimite prin e-mail