miercuri, 14 septembrie 2022

Publicat la 9/14/2022 11:38:00 a.m. de

Sediu nou pentru salvatori

Ambulanța Mediaș s-a mutat la casă nouă. Lucrările de amenajare a spațiului pus la dispoziție de către Primăria Mediaș la fosta unitate militară de aviație au fost finalizate în această vară. Dispeceratul și partea administrativă funcționează în aceeași clădire în care se află și Centrul de examinare teoretică pentru permise auto, iar garajul pentru ambulanțe a fost construit în imediata apropiere. 

În sfârșit ne-am mutat aici, la casă nouă cum s-ar spune. Avem o hală în care autospecialele pot sta la adăpost și se pot încărca între misiuni, avem spații pentru personal. De notat ar fi faptul că Primăria Municipiului Mediaș a înțeles nevoia și ne-a sprijinit în acest demers pe care l-am pornit acum doi ani“, a declarat  Constatin Popescu, managerul general al SAJ Sibiu.

Sprijinul administrației locale

Substaţia Mediaş a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu a funcționat până de curând în incinta Spitalului Municipal. Datorită implicării municipalității, aceasta s-a putut muta la fosta unitate militară de aviație. Mutarea ambulanței va aduce după sine modernizarea și extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș. „După mulți ani în care s-a vorbit despre schimbarea sediului Ambulanței de la Spitalul Municipal, acum putem să spunem că acest obiectiv este realizat. Am reușit, cu susținerea pe care am format-o la nivelul administrației publice locale, să punem la dispoziția Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu un corp de clădire la fosta unitate militară de aviație din oraș, un sediu care permite desfășurarea unei activități corespunzătoare“, spune primarul Gheorghe Roman. 



    Trimite prin e-mail