vineri, 2 septembrie 2022

Publicat la 9/02/2022 01:24:00 p.m. de

Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș

 
Consilierii locali s-au reunit din nou în ședință, pentru a doua oară în această săptămână, după cea ordinară de marți. De această dată, aleșii au fost chemați să voteze, în regim de urgență, două proiecte de hotărâre privind unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Municipiului Mediaș, dar și trei privind investiții majore propuse de municipalitate în această perioadă.

Școala Gimnazială Montessori „Acoperemântul Maicii Domnului“ și Grădinița cu program prelungit ortodoxă „Sfânta Ecaterina“ au fost incluse în rețeaua școlară.




 
PROIECTUL ORDINII DE ZI
a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Mediaș convocată de îndată,
din data de 2 septembrie, ora 12:00, care se va desfășura prin videoconferință
 
1. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 150/2022 privind aprobarea reţelei şcolare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular de pe raza Municipiului Mediaș, propuse să funcționeze în anul şcolar 2022 - 2023.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 248/2022 privind aprobarea alocării unor sume de la bugetul local, sub formă de grant, acordate unităților de învățământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare, respectiv rezultate deosebite la Examenul de Evaluare Națională și Examenul de Bacalaureat sesiunea iunie - iulie 2022.

3. Proiect de hotărâre privind actualizarea Devizului general și a indicatorilor tehnico - economici pentru obiectivul de investiții REABILITARE/MODERNIZARE STRĂZI CENTRU ISTORIC, MUNICIPIUL MEDIAȘ.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 161/2022 privind aprobarea participării Municipiului Mediaș în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, COMPONENTA C10 - Fondul Local, I.1 - Mobilitate urbană durabilă, cu proiectul „Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public - Stații de încărcare autobuze și microbuze”, de aprobare a notei de fundamentare și a descrierii sumare a investiției, precum și aprobarea cheltuielilor legate de proiect.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 239/2020 privind aprobarea proiectului „Îmbunătățirea calității vieții și a mediului urban în Municipiul Mediaș II”, cod SMIS 126074 și a cheltuielilor legate de proiect.
    Trimite prin e-mail