joi, 29 septembrie 2022

Publicat la 9/29/2022 02:14:00 p.m. de

Activități pentru tineri la Casa de lângă Sinagogă

Tinerii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani din Mediaș sunt invitați să participe la o serie de activități interactive propuse, în luna octombrie, de Asociația Fanny Baumel.

 
VÂNĂTOAREA DE COMORI ARHITECTURALE 
(6 OCTOMBRIE)
o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 11-14 ani și se va desfășura sub forma unui joc urban pe echipe, un concurs al cărui obiectiv este descoperirea comorilor arhitecturale care se ascund în zona istorică a Mediașului.

 
ATELIERUL DE FOTOGRAFIE STRADALĂ ȘI ARHITECTURĂ 
(19 - 20 OCTOMBRIE)
o activitate adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 13-18 ani. Participanții vor lucra alături de un fotograf profesionist, care îi va ghida atât în dobândirea unor cunoștințe teoretice, cât și în practica de teren a activității de fotografiere. Cele mai reușite fotografii vor fi expuse ulterior la Casa de lângă Sinagogă.
 
„Participanții vor avea ocazia să socializeze, să afle lucruri noi despre orașul lor, să redescopere locuri știute într-o modalitate distractivă! Mai multe informații, pe www.casadelangasinagoga.ro, https://www.facebook.com/sinagogamedias, adresa de email: sinagogamedias@gmail.com sau la numărul de telefon 0741-084-630
Activitățile sunt derulate în cadrul proiectului Ferestre - poveștile orașului și ale lemnului, implementat de Asociația Fanny Baumel în perioada Septembrie - Octombrie 2022.“, anunță orgnaizatorii.
 
Participarea la activități este gratuită. Proiectul este susținut de Ordinul Arhitecților din România.
    Trimite prin e-mail