marți, 16 august 2022

Publicat la 8/16/2022 08:35:00 p.m. de

Ședință fulger a Consiliului Local Mediaș


Consiliul Local Mediaș s-a reunit, astăzi, în ședință extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi. Aleșii au fost chemați să voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea Devizului General pentru proiectul „Modernizarea sistemului de iluminat public prin creșterea eficienței energetice etapa II, Cartier Gura Câmpului, Gloria, Aurel Vlaicu”, aprobarea participării la „Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public” și aprobarea cheltuielilor legate de proiect. Ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință.

În cartierele Gura Câmpului, Gloria și A. Vlaicu

Prin prezentul proiect se propune modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, achiziționarea și instalarea sistemelor de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiții.
Se propune ca, pentru toate corpurile de iluminat, să se execute lucrări de bază, necesare demontării și montării acestora și echiparea cu sistemul inteligent de management și telegestiune în cartierele Gura Câmpului, Gloria și A. Vlaicu.
Valoarea totală a proiectului este de 5.246.317,40 lei, inclusiv TVA, din care 247.885,40 (inclusiv tva) este contribuția municipiului Mediaș. 
    Trimite prin e-mail