joi, 18 august 2022

Publicat la 8/18/2022 04:54:00 p.m. de

Andreea Dragoman se califică de ziua ei în finala de dublu feminin la CE de la München!

Cu un parcurs formidabil la această ediție a Campionatelor Europene de tenis de masă individual seniori,  de la München, Andreea Dragoman și-a făcut un frumos cadou de ziua ei: calificarea în finala competiției în proba de dublu feminin, alături de Elizabeta Samara.

 
„Elizabeta Samara și Andreea Dragoman le elimină pe principalele favorite de la Munchen și se califică în finala de dublu feminin! Perechea numărul 3 mondial și principala favorită a probei, Xia Lian Ni/Sarah de Nutte (Luxemburg), a fost depășită la pas de Eliza și Andreea. În ciuda unui prim set adjudecat de adversare, perechea din România a fost mai sigură și decisivă în următoarele trei seturi care au adus calificarea, scor 3-1 (6-11, 11-6, 11-9, 11-6).
La final, Elizabeta Samara și sala din Munchen au cântat pentru Andreea Dragoman, care-și sărbătorește ziua de naștere: „La mulți ani, Andreea! A fost un meci greu împotriva principalelor favorite, am fost bune și doar am vrut să fim în finală“, a declarat Eliza.
"E o plăcere să joc alături de Eliza, am multe de învățat de la ea, o ascult și mă bucur să joc alături de ea", a adăugat Andreea Dragoman.

Astfel, România are alte trei medalii asigurate, printre care și una de aur și suntem în așteptarea celei de-a doua semifinale în care sunt implicate jucătoarele noastre, Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria) - Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania).“, a transmis FRTM.
 
Programul și toate rezultatele de la Campionatul European individual seniori din München 2022, pe site-ul FRTM

    Trimite prin e-mail