luni, 4 iulie 2022

Publicat la 7/04/2022 08:42:00 a.m. de

Toate cântecele înregistrate de Costel Popa vor fi difuzate la Radio România

Cunoscutul interpret de muzică populară Costel Popa împlinește azi 36 de ani. Iubit de medieșeni, dar și de fani ai muzicii populare din toată țara, are parte de un an cu împliniri, una din cele mai mari bucurii venind recent, odată cu înregistrările la Radio România.

foto:facebook/Costel Popa

Reamintim, în această primăvară Costel Popa a fost invitat din nou la Radio România pentru înregistrarea câtorva dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, adevărate bijuterii folclorice culese de pe Valea Târnavelor. Piesele medieșeanului vor dăinui astfel în timp, odate intrate în fonoteca de aur a radiodifuziunii române.
 
Tocmai am primit vestea cea bună, pe care o așteptam de ceva vreme.  
Toate înregistrările pe care le-am realizat acum ceva vreme în București la RADIO ROMÂNIA, cu Orchestra Radiodifuziunii Române, mi-au fost acceptate pentru a fi difuzate la RADIO, așa că nu pot decât să mă bucur pentru această mare realizare, pentru că nu a fost deloc ușor și acum, după exact 15 ani de activitate artistică la nivel profesionist, multă muncă, perseverență și dăruire, iată că, nimic nu a fost în zadar.
Mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui material: orchestrei, dirijorului, regizorului de sunet, comisiei de ascultare, oamenilor de radio ce i-am întâlnit aici și mi-au devenit prieteni, și mai ales comisiei de jurizare, format din profesioniști în muzică, pentru că au crezut în mine acum 3 ani și mi-au dat OK-ul să pot înregistra în această prestigioasă instituție, după o preselecție destul de severă. Mulțumesc.“, anunța Costel Popa în urmă cu două săptămâni.
    Trimite prin e-mail