marți, 12 iulie 2022

Publicat la 7/12/2022 10:57:00 a.m. de

Recenzare în holul Primăriei Mediaș

Cetățenii nerecenzați au la dispoziție un punct fix de recenzare deschis în holul Primăriei Municipiului Mediaș, intrarea B, în zona Centrului de Informare Cetățeni. Va funcționa până în data de 17 iulie 2022, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 9:00 - 19:00

 
 
De la sfârșitul săptămânii trecute, la Mediaș funcționează un punct fix de recenzare. A fost deschis în Piața Corneliu Coposu, în holul mare al Primăriei și va avea program zilnic. Persoanele nerecenzate pot alege acum fie să primească recenzorul la domiciliu, fie să se deplaseze la punctul fix de recenzare din zona centrală a orașului. 
„În conformitate cu Hotărârea numărul 11 din 4 iulie 2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației şi Locuințelor, în Municipiul Mediaș se înființează un punct fix de recenzare în care cetățenii pot fi intervievați fără deplasarea recenzorilor la domiciliu. Potrivit hotărârii menționate, la punctul fix de recenzare îşi desfăşoară activitatea un recenzor care asigură realizarea interviurilor necesare recenzării populației timp de 10 ore/zi’’ a explicat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.
Recensământ obligatoriu
 
Punctul fix de recenzare din municipiul Mediaș este deschis în Piața Corneliu Coposu numărul 3, în holul Primăriei Municipiului Mediaș, intrarea B, în zona Centrului de Informare Cetățeni, începând cu data de 8 iulie. Acesta va funcționa până în data de 17 iulie 2022, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 9:00 - 19:00. „În consecință, începând cu data de 8 iulie 2022, cetățenii nerecenzați ai Municipiului Mediaș pot alege fie să primească recenzorul la domiciliu, fie să se deplaseze la punctul fix de recenzare. Reamintim faptul că, pentru toți cetățenii României, recensământul este o datorie cetățenească și este în beneficiul tuturor. Cooperarea fiecărui cetățean este esențială pentru buna desfășurare a recensământului, iar refuzul de a oferi informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate constituie contravenții care pot fi sancționate cu amendă între 1.000 și 3.000 lei“, mai spune Anamaria Prodan.
    Trimite prin e-mail