marți, 12 iulie 2022

Publicat la 7/12/2022 09:15:00 p.m. de

Primăria Mediaș prezintă PUD privind „Reabilitare/Modernizare străzi Centrul Istoric“

Prezentare cu privire la modul în care vor fi reabilitate și modernizate străzile din centrul istoric al orașului. Acțiunea va avea loc la începutul săptămânii viitoare, la sediul Primăriei Mediaș.


Cetățenii interesați vor putea afla informații concrete despre planul urbanistic de detaliu pentru această zonă participând la evenimentul organizat luni 18 iulie, de la ora 17, în sala mare de ședințe. Proiectul finanțat din fonduri europene în cadrul Axei prioritare 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii, se referă la Piața Regele Ferdinand I, dar și la străzile „Stephan Ludwig Roth“, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Petofi Șandor.

„Îmbunătățirea calității vieții populației“

„Primăria Municipiului Mediaș anunță intenția de aprobare a Planului Urbanistic de Detaliu  privind «Reabilitare/Modernizare străzi Centrul Istoric al Municipiului Mediaș». Proiectul beneficiază  de finanțare nerambursabilă în cadrul Axei prioritare 13 - Sprijinirea regenerării orașelor mici si mijlocii, având ca Obiectiv specific 13.1 - Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România - Îmbunătățirea Calității Vieții și a Mediului Urban în Municipiul Mediaș - II, Cod SMIS 126074.
Documentația finală privind acest proiect va fi prezentată publicului interesat în cadrul unei întâlniri organizate în data de 18 iulie 2022, de la ora 17:00, în sala mare de ședințe a Primăriei Mediaș. Documentația supusă aprobării poate fi consultată pe site-ul municipalității – www.primariamedias.ro, la secțiunea Anunțuri“, a precizat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene. 
    Trimite prin e-mail