miercuri, 20 iulie 2022

Publicat la 7/20/2022 07:27:00 p.m. de

Elicoptere de luptă pe cerul Mediașului

Astăzi sărbătorim Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române. Cu acest prilej, la Mediaș, a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat tuturor aviatorilor militari români, trecuți și prezenți, tuturor celor care au servit și care activează în structurile aviației militare a României.


Ceremonia s-a desfășurat la Monumentul Aviatorilor Români, în prezența primarului Gheorghe Roman. „La invitația UM 01810 Mediaș, primarul municipiului nostru, dl Gheorghe Roman a fost prezent la evenimentul care a marcat astăzi, 20 iulie Ziua Aviației și Forțelor Aeriene Române.
Începând cu ora 11.30, a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat tuturor aviatorilor militari români, trecuți și prezenți, tuturor celor care au servit și care activează în structurile aviației militare a României.
Evenimentul, desfășurat la Monumentul Aviatorilor Români, a debutat cu oficierea serviciului religios, de către un sobor de preoți din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Mediaș, urmat de discursurile oficialităților prezente și ceremonialul depunerilor de coroane. 
Un moment special în cadrul festivităților l-a constituit survolul aeronavelor Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, care au prezentat salutul Aviației Române oficialităților și publicului prezent.“, a transmis Primăria municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail