vineri, 10 iunie 2022

Publicat la 6/10/2022 02:40:00 p.m. de

Lansare proiect: Mediaș – Planul de acțiuni pentru un Oraș Verde

Mediaș devine, marți, al 50-lea oraș din cadrul Programului Orașe Verzi al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.  

„Marți, 21 iunie, începând cu ora 13:00, la sediul Primăriei Mediaș va avea loc Evenimentul de Lansare a proiectului de elaborare a Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde (PAOV), care va identifica cele mai semnificative aspecte de mediu și climă ale orașului și va defini acțiunile de investiții și măsurile de politici necesare pentru abordarea acestora.

Mediaș devine astfel al 50-lea oraș din cadrul Programului Orașe Verzi al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.  Evenimentul va reuni reprezentanți ai BERD Londra și BERD România, precum și ai departamentelor tehnice din cadrul Primăriei și alte părți interesate la nivel local din mediul academic, de afaceri, sectorul asociativ și societatea civilă. În cadrul evenimentului, participanții vor angaja discuții asupra provocărilor de mediu din cele șapte sectoare pe care proiectul le consideră prioritare: transport, clădiri, energie, industrie, apă și apă uzată, deșeuri și utilizarea terenurilor.

Invităm cu căldură pe cei interesați să urmărească live evenimentul de lansare accesând următorul link: www.maxitude.ro/live  

Mai multe informații despre Programul Orașe Verzi se găsesc pe site-ul EBRD Green Cities: https://www.ebrdgreencities.com/“, transmite Primăria municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail