luni, 9 mai 2022

Publicat la 5/09/2022 08:33:00 a.m. de

Raul Kovacs, mențiune la Olimpiada „Lectura ca abilitate de viață“

 

O nouă performanță pentru învățământul medieșean. Raul Kovacs, elev în clasa a IX-a Matematică Informatică la Colegiul Școala Națională de Gaz a obținut o mențiune la Olimpiada „Lectura ca abilitate de viață“ (OLAV). Competiția a reunit la București, în perioada 6-8 mai, cel mai valoroși elevi la această materie din toată țara. „Felicitări Raul pentru rezultatul obținut,  părinților pentru susținere și doamnei profesoare Radu Maria pentru implicare si profesionalism!“, a transmit Colegiul SNG Mediaș.
 
Olimpiada „Lectura ca abilitate de viață“ (OLAV) valorifică experiența de lectură a elevului din învățământul preuniversitar și se organizează pe principiile programei pentru cursul opțional Lectura și abilitățile de viață
 
Concurenților li se evaluează competențele de lectură, constând în înțelegerea textelor ficționale, nonficționale și multimodale, capacitatea de a reflecta asupra acestora, de a utiliza competențele digitale și media, de a formula opinii, argumente și interpretări proprii în scris, în cadrul unei dezbateri.
    Trimite prin e-mail