marți, 24 mai 2022

Publicat la 5/24/2022 05:36:00 p.m. de

Pompierii Voluntari din Copșa Mică, la datorie!

Pompierii Voluntari Copşa Mică au avut parte de două intervenții în urmă cu câteva zile, cât se poate de utile pentru persoanele afectate. Mai întâi au eliberat o persoană închisă din greșeală în balcon de copil, apoi au salvat un mânz căzut într-un decantor din curtea unei case de pe strada Târnăvioara.

„Duminică 22 mai 2022, ora 18:00, în urma unei sesizări primite de la cetăţeni, o echipă a Pompierilor Voluntari Copşa Mică a intervenit (prin forţarea uşii la apartament) pentru a elibera o persoană închisă accidental în balcon de către un copil minor;
Luni 23 mai 2022, ora 22:00, în urma unei sesizări din partea unor cetăţeni, o echipă a Pompierilor Voluntari Copşa Mică a intervenit pentru a scoate un mânz căzut într-un decantor, pe str. Târnăvioara în curtea unui imobil. Mânzul a fost scos nevătămat din decantor de către pompieri cu ajutorul unor localnici din zonă. Felicitări echipajelor Pompierilor Voluntari şi mulţumiri cetăţenilor care i-au ajutat.“,  a transmis Primăria Copșa Mică.
    Trimite prin e-mail