joi, 26 mai 2022

Publicat la 5/26/2022 09:46:00 a.m. de

Noua echipă de fotbal a Mediașului

Suporteri Gaz Metan Mediaș a lansat în această dimineață o veste cât se poate de bună pentru iubitorii fotbalului din oraș. 
Potrivit paginii, mai mulți oameni de fotbal și foști jucători gaziști au strâns rândurile și au anunțat înființarea unei noi echipe de fotbal a Mediașului, care urmează să debuteze în Liga a 4-a chiar în această toamnă. Printre membrii fondatori s-ar afla nume grele ale fotbalului medieșean, între care Eric de Oliveira, Cristi Pustai, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca sau Iosif Biro. Clubul va fi condus din funcția de președinte de Ionuț Buzean.

Stadionul își așteaptă noua echipă

Cei implicați ar urma să preia toate grupele de juniori ale Gazului Metan, care cel mai probabil se va desființa. Echipa de seniori va fi alcătuită, în prima fază, din fotbaliști crescuți și formați la Mediaș, anunță Suporteri Gaz Metan Mediaș.
 
Noul club își propune direct promovarea în următoarele două sezoane, astfel încât să urce în Liga 2. Are deja acordul mai multor sponsori importanți, care să sprijine acest proiect. Au fost demarate discuții cu Transgaz și Primăria Mediaș, astfel încât partidele să se desfășoare pe actualul Stadion Gaz Metan.
 
Suporteri Gaz Metan Mediaș își manifestă totodată încrederea în acest proiect, pe care îl consideră unul „solid și interesant“, și îl susține fără rezerve. „Toate detaliile despre această nouă echipă a orașului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc după obținerea tuturor aprobărilor necesare înființării acesteia.
Pe această cale dorim să facem publică intenția suporterilor echipei Gaz Metan Mediaș de a susține noua echipă în cazul în care proiectul este unul solid din toate punctele de vedere.  Astfel, canalele noastre media pot suferi anumite modificări în ceea ce privește denumirea acestora.“, transmite Suporteri Gaz Metan Mediaș.
    Trimite prin e-mail