luni, 30 mai 2022

Publicat la 5/30/2022 11:38:00 a.m. de

„Axentiștii“ fac lucruri trăznite

Inițiativa unor elevi de clasa a XI-a de la Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș de a merge la școală fără ghiozdane sau rucsacuri s-a bucurat de succes în rândul colegilor din toată școala, fiind salutată și de către dascăli. Elevii au dat curs provocării care circulă pe internet intitulată intitulată „No School Bag Challenge”.


Vineri 27 mai, la intrarea în liceu și-n clase a fost o atmosferă destinsă, plină de voie bună. Elevii au dat dovadă de ingeniozitate, venind cu caietele în oale, sertare, cărucioare de păpuși, etc.
 
„Acest lucru s-a întâmplat vineri 27 mai, în urma inițiativei elevilor claselor a XI-a, inițiativă la care au aderat toate clasele unității noastre de învățământ.
Este vorba de o provocare inedită care circulă in mediul online la nivel mondial, intitulată „No School Bag Challenge”. Aceasta a presupus ca elevii să vină la școală fără ghiozdane sau rucsacuri, ele fiind inlocuite de orice obiecte in care să fie depozitate caietele și accesoriile folosite in timpul programului școlar.
Așa se face că vineri 27 mai ingeniozitatea și creativitatea axentiștilor noștri și-au făcut simțite prezența pe holurile și în sălile de clasă ale unității noastre de învățământ.
Caietele, instrumentele de scris, sendvișurile, sticla de apă plată și alte accesorii, care de obicei se aflau depozitate in rucsacurile de școală, au fost înlocuite de data aceasta de oale de gătit, huse de chitară, coșulețe, cărucioare de păpuși, trolere sau chiar lăzi frigorifice. Nu au lipsit nici aparate de preparat sendvișuri, sertare de mobilă sau pantaloni jeans transformați in...rucsac.
Considerăm că această provocare a stimulat imaginația și originalitatea axentiștilor noștri“, a transmis liceul medieșean pe pagina de socializare.
    Trimite prin e-mail