miercuri, 20 aprilie 2022

Publicat la 4/20/2022 06:30:00 p.m. de

Mesajul de Paști al președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean


Dragi sibieni,
 
Îmi doresc ca Sărbătorile Pascale să ne aducă în primul rând în pace și sănătate. Să ne bucurăm că putem petrece Învierea alături de familie, de cei dragi nouă, în locurile pe care le numim “acasă”. Sfintele Paști să ne fie prilej de a sta împreună, cu recunoștință pentru tot ceea ce este  bun și frumos în viețile noastre.
 
Gândul meu se îndreaptă spre vecinii noștri ucraineni ale căror vieți, familii și locuri natale suferă pierderi atât de grele din cauza războiului. Cât de cumplit trebuie să fie să nu poți sărbători în tihnă, să nu fii alături de cei dragi ție, să-ți fie teamă pentru ziua de azi și să nu știi cum va arăta ziua de mâine.  Vreau să transmit un gând bun în special pentru cei peste o mie de ucraineni pentru care Județul Sibiu a devenit “acasă” în această perioadă, cât și către toți sibienii  care ajută, dând dovadă de omenie și generozitate.
 
Paștele reprezintă cel mai important moment al creștinismului și trebuie să fie pentru noi toți un moment de reflecție la însemnătatea Învierii. Pentru mine, Paștele e Sărbătoarea Speranței, Sărbătoarea Sufletului care redescoperă Lumina.
 
Vă îndemn pe toți cei care petreceți Paștele în Județul Sibiu să nu vă fie teamă să credeți în miracole, să continuați să sperați, în ciuda suferințelor care întunecă prezentul. Credința este cea care face posibilă ziua de mâine. Să credem în pace și în bunătatea oamenilor.
 
Paște Fericit, tuturor!

Daniela Cîmpean
Președinta Consiliului Județean Sibiu


    Trimite prin e-mail