miercuri, 23 februarie 2022

Publicat la 2/23/2022 11:34:00 a.m. de

Ultimele două zile de consultare cu cetățenii


Consiliul Județean Sibiu reamintește că, până la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv până vineri, 25 februarie, așteaptă sugestiile și propunerile celor interesați, în vederea completării și modificării ghidurilor de finanțare pentru proiecte culturale, comunitare, sportive, educative și de tineret.

Depuneri la sediu sau prin e-mail

Acestea pot fi depuse la sediului Consiliului Județean, la Centrul de Informare Cetățeni, situat la parterul instituției, strada General Gheorghe Magheru, nr. 14, Sibiu sau pot fi transmise pe e-mail către Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, pe următoarele adrese:

·        pentru Agenda Sportivă: crina.sim@cjsibiu.ro

·        pentru Agenda Culturală și dezvoltarea comunității: ioana.preda@cjsibiu.ro

·        pentru Agenda de și pentru Tineret: delia.lisan@cjsibiu.ro

·        pentru Agenda pentru Educație: anca.stoica@cjsibiu.ro

Variantele ghidurilor de finanțare elaborate de către Consiliul Județean Sibiu și aflate în consultare publică până în data de 4 martie sunt afișate pe site-ul instituției, www.cjsibiu.ro, la rubrica „Transparență decizională“.

Pentru a fi luate în considerare, propunerile și sugestiile cetățenilor trebuie să cuprindă: articolul/articolele la care se face referire, motivarea modificării, precum și noua formă propusă. 
    Trimite prin e-mail