luni, 21 februarie 2022

Publicat la 2/21/2022 08:33:00 a.m. de

Ionel Ganea a debutat la FC Dumbrăveni!

Echipa de Liga a IV-a din orașul Dumbrăveni a dat lovitura în acest sezon. În weekend a avut meci de verificare în „Mica Romă“, cu CIL Blaj, scor 4-2 (3-0) pentru echipa noastră, prilej cu care și-a făcut debutul la FC Dumbrăveni nimeni altul decât fostul internațional Ionel Ganea.
 

„Ganezul“ este cel care a marcat ultimul gol al „Generației de Aur“ la un turneu final, 3-2 cu Anglia, la Euro 2000,  din penalty. În vârstă de 48 de ani, se affă într/o formă fizică de invidiat și a acceptat să sprijine din teren echipa din Dumbrăveni, după un parteneriat de mai mulți ani cu BAUM Games, cunoscutul brand românesc de pe piața jocurilor de noroc. Ionel Ganea se alătura încă din 2018 vampirului Dracula, consacratul simbol al companiei din Dumbrăveni, reprezentând imaginea celui mai puternic brand 100% românesc din domeniul domeniul jocurilor de noroc.

Născut în 10 august 1973, la Făgăraș, Ionel Ganea are o bogată carieră atât ca jucător cât și ca antrenor. A evoluat pentru 11 echipe, din țară și străinătate, între care Universitatea Craiova, Rapid București, Stuttgart, Bursaspor sau Dinamo București și a bifat 45 de meciuri la națională, pentru care a înscris 19 goluri. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri.

FC Dumbrăveni se apropie de finalul pregătirilor pentru reluarea campionatului Ligii a IV-a. În acest moment ocupă poziția a 6-a, ultima care asigură prezența în play-off, cu 8 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri. Are un avans de 6 puncte față de AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu însă și un meci în plus disputat. Până la finalul sezonului regulat mai are de jucat 2 partide. 


„Altruism si Implicare
Vestea de mai jos ar putea parea incredibila multora !
Pentru prima oara in istoria orasului, un sportiv cu remarcabile rezultate, ce a jucat 45 de meciuri in NATIONALA ROMANIEI, fost golgheter al Diviziei A in 1999, titular de necontestat la echipe din Romania, Germania, Anglia sau Turcia, poartă ca titular tricoul unei echipe de pe aceste meleaguri: A.S. Fotbal Club Dumbraveni !
Desigur, cine a fost IONEL GANEA, caci despre el este vorba, poate afla oricine, accesand orice browser. Si poate ca si acesta s-ar fi limitat doar la reprezentare imagistica, la fel ca multe alte foste glorii sportive ce au devenit imaginea unor firme de succes, daca Leul ce-i guverneaza zodia nu i-ar fi conturat caracterul de om, hotarand ca doar faptele reale, “on the field”, cum ar spune chiar el, pot fi definitorii.
Faptul ca o mare GLORIE a fotbalului alege ca finalul de cariera sa-l gaseasca implicat intr-un proiect de suflet, punand efectiv umarul la renasterea de Phoenix a fotbalului intr-un mic orasel transilvan, arata atat caracterul acestui om minunat, altruismul faptelor, lipsa orgoliilor marunte, cat si seriozitatea si ambitia cu care clubul nou infiintat trateaza ca deplin reala si posibila aceasta provocare, de a ajunge cat mai urgent in Divizia C !
Chiar daca nu vom putea participa efectiv la “debutul” in noua paradigma sportivă a lui Ionel Ganea, ce se va petrece astăzi (nr / sâmbătă), de la ora 11.00 in amicalul ce va avea loc pe terenul C.I.L. Blaj, vom fi acolo cu inimile ! Iar la Dumbraveni, dupa o reabilitare de dorit a suprafetei de joc si odata cu reluarea campionatului Ligii a IV-a, vom fi sustinatori ferventi a echipei, umplând etapă de etapă tribunele !
Iubim Dumbraveniul! Susținem A.S Fotbal Club Dumbraveni!“, nota sâmbătă
Ioan Adrian Cristea administratorul grupului de socializare Esti din Dumbraveni daca ...
    Trimite prin e-mail