marți, 22 februarie 2022

Publicat la 2/22/2022 03:59:00 p.m. de

Dezinfectanții ajung la unitățile de învățământ din Mediaș

Unitățile de învățământ din municipiul Mediaș și din satul aparținător Ighișu Nou sunt dotate, începând de vineri, cu dezinfectanți de mâini, pentru nebulizator și suprafețe de nivel mediu.

 
Cele 20 de instituții de învățământ preuniversitar vor primi un total de peste 12.000 de litri dezinfectant care va fi folosit pentru nebulizatoare, aproape 39.000 de litri de dezinfectant pentru mâini și aproape 27.000 de litri dezinfectant pentru suprafețe de nivel mediu. Produsele, în valoare totală de peste 1.500.000 de lei, au fost achiziționate în cadrul unui proiect finanțat integral din fonduri europene, câștigat de către Primăria Municipiului Mediaș - „Consolidarea capacitații unităților de învățământ din Municipiul Mediaș, județul Sibiu în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul  SARS-COV-2 2020”, transmite Primăria Mediaș.

 
Beneficiarii direcți ai acestor produse sunt elevii, dar și personalul didactic și auxiliar din toate unitățile de învățământ de stat din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou, în total 6.234 de persoane
. Dezinfectanții vor putea fi folosiți pe termen lung în cadrul instituțiilor de învățământ, indiferent de evoluția favorabilă a pandemiei COVID 19, pentru siguranța sanitară a tuturor participanților la procesul de educație.
    Trimite prin e-mail