miercuri, 16 februarie 2022

Publicat la 2/16/2022 07:38:00 a.m. de

Descarcerat între Brateiu și Mediaș

Doi bărbați au ajuns la spital azi noapte, în urma unui accident de circulație produs în jurul orei 01,30, pe DN 14, între Brateiu și Mediaș. „Din primele cercetări a rezultat că, pe un tronson de drum în curbă la stânga, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, în partea stângă a direcției de mers.“, a transmis Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.


Șoferul, în vârstă de 59 de ani, și pasagerul, 58 de ani, ambii din jud. Giurgiu, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. „Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj de stingere,  un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD pe drumul Mediaș-Brateiu unde un autoturism s-a răsturnat. La fața locului a intervenit de asemenea și un echipaj SAJ. În accident au fost implicate două persoane dintre care una încarcerată. S-a intervenit pentru descarcerarea persoanei și acordarea de asistență medicală ambelor victime.
Un bărbat de aproximativ 58 de ani ,conștient și cu plagă membru superior a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SAJ.
Un bărbat de cca 59 ani,conștient și cu un traumatism cranio facial a fost transportat la CPU Mediaș de către echipajul SMURD.“, a transmis Alina Voina, din cadrul ISU Sibiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstantelor producerii accidentului.
    Trimite prin e-mail