duminică, 16 ianuarie 2022

Publicat la 1/16/2022 09:59:00 a.m. de

FOTO: Mama ei o caută cu disperare! Dacă ați văzut-o, sunați la Poliție

 Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 14ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În după-masa zilei de ieri, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie că, în jurul orei 16:00, fiica sa minoră, GIZA IOANA LUCIANA ALEXANDRA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din Mediaș, într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 50 de kg, constituție atletică, ten închis, față rotundă, ochi căprui, păr negru, împletit.

În momentul plecării, fata purta o geaca din material textil neagră, cu glugă, pantalon jeans albaștri și încăltăminte sport de culoare maro.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

    Trimite prin e-mail